1/2 כוס יוגורט כבשים
כוס תות שדה שטוף ונקי
כוס עלי תרד שטופים
1/2 כוס אוכמניות או פטל או דובדבנים קפואים (אפשר להחליף בפרי קפוא זמין אחר מהמשפחה)
1/2 כוס חלב שקדים
פרוסה קטנה של ג'ינג'ר טרי
2 כפות דבש לפי רמת המתיקות שאוהבים.
מכניסים הכל לבלנדר ומפעילים עד שיש שייק מהמם.
מרקם של סמודי יוצא יותר טוב כאשר משתמשים בפירות קפואים. אפשר לקנותם קפואים או להכין מנות של פרי טרי בשקית (תותים, מנגו, אננס, בננה, תמרים או פירות יער קפואים), ולהכניס להקפאה. בשעת הצורך, שמים מנה של פרי קפוא בבלנדר.